Flipper issues: React DevTools works sometimes. Hermes Debugger never works.

I’m trying to use Flipper to debug my android dev-client, but it doesn’t work as expected. Everything is up to date:

//package.json
"expo": "^44.0.6",
"expo-community-flipper": "^44.0.1",
"react-devtools-core": "^4.23.0",
"react-native-flipper": "^0.137.0",
//app.config.js
jsEngine: 'hermes',
plugins: ['expo-community-flipper', withIosTextInputMask],

Windows 10 Pro 19043.1526
Flipper Version 0.137.0

I always get this warning several times:

Bridge was already shutdown.
at node_modules\react-native\Libraries\LogBox\LogBox.js:118:10 in registerWarning
at node_modules\react-native\Libraries\LogBox\LogBox.js:64:8 in warnImpl
at node_modules\react-native\Libraries\LogBox\LogBox.js:37:4 in console.warn
at node_modules\expo\build\environment\react-native-logs.fx.js:18:4 in warn
at http://192.168.1.109:8081/node_modules/expo/AppEntry.bundle?platform=android&dev=true&minify=false&app=com.jaleko.app&modulesOnly=false&runModule=true:170638:38 in overrideMethod
at node_modules\react-devtools-core\dist\backend.js:14293:15 in shutdown
at node_modules\react-devtools-core\dist\backend.js:17293:25 in send
at http://192.168.1.109:8081/node_modules/expo/AppEntry.bundle?platform=android&dev=true&minify=false&app=com.jaleko.app&modulesOnly=false&runModule=true:181708:54 in anonymous
at node_modules\react-devtools-core\dist\backend.js:14321:9 in shutdown
at node_modules\react-devtools-core\dist\backend.js:17293:25 in send
at http://192.168.1.109:8081/node_modules/expo/AppEntry.bundle?platform=android&dev=true&minify=false&app=com.jaleko.app&modulesOnly=false&runModule=true:181708:54 in anonymous
at node_modules\react-native\Libraries\Core\Timers\JSTimers.js:231:12 in _allocateCallback$argument_0
at node_modules\react-native\Libraries\Core\Timers\JSTimers.js:123:14 in _callTimer
- ... 6 more stack frames from framework internals

Sometimes React DevTools stops working sometimes it works fine. The big problem is that Hermes Debugger always returns this error:

Debugging connection was closed. Reason: WebSocket disconnected
Reconnect when ready by reopening DevTools.

When --localhost is used, the following screen appears, but both options result in the same error as above